2011. október 9., vasárnap

3.rész értékelése



Forrás:sorozatjunkie.hu

A Terra Nova úgy döntött, hogy a főszálakat utálóknak kedvez egy kicsit, amolyan “heti probléma” stílusú részt szállítva. Jó húzásnak tűnik, hiszen egy új néző belenéz, akkor simán élvezni tudja magában is az epizódot, ami így a premier környékén még előny. Később majd kedveznek nekünk is, főszál mániásoknak.

Bár úgy tűnik, hogy a készítők bepánikoltak. Látták az első rész nézettségi adait, úgyhogy rögtön jöttek azzal, hogy pár részen belül lesz válasz jó pár kérdésre “eskü, ne menjetek sehova!”. Ezek az ígéretek nem szoktak olyan sok jót jelenteni, láthatjuk ha a The Eventre, vagy a Fast Forwardra nézünk. Majd kiderül itt hogy sül el.

Az biztos, hogy ez a harmadik rész egész fogyasztható lett. Családi sci-fi még mindig, ez vitathatatlan, de az őskor felfedezése izgalmas. Ezúttal egy új lénnyel futottak össze, aki némi problémát jelentett, amit természetesen el kellett hárítani. Tetszett, mert olyasmi gond volt, ami nem mindennapokból merített, és nem csak pár túlélő nézett szembe pár dinóval, akiket végül lelőhetett, hanem máshogy volt tálalva.
Volt valami szappanoperás ki kivel akar kavarni is, de ez egyelőre teljesen hidegen hagy, hiszen senkit sem kedvelek annyira a karakterek közül, hogy ne csak legyintsek a magánéletében levő fordulatokra. Valami új pasi akarja meghódítani a főszereplőnk nőjét, de ha a csávó és az asszony ennyi mindent megtett már egymásért a jövőben, hogy végül együtt jussanak vissza, akkor nem hiszen, hogy lenne bármiféle esélye egyelőre.
A CGI rosszabb volt, mint a premierben, de belefér. Az biztos, hogy nagyon felfelé pontozni még mindig nem lehet, matiné sorozat, de még maradok a nézők között. Ti?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése